لیست اختراعات محمدجواد مهدوي نژاد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1395/05/17
خلاصه اختراع:

پنجره انرژي كارا با جداره و عايق متحرك با زمينه فني ساختمان و انرژي، براي حل مشكل فني مقاومت حرارتي كم پنجره هاي دو جداره و حذف اثر حفره سياه در شب جهت عملكرد بهينه جدار نورگذر طراحي شده است. اساس راه حل ارائه شده براي آن تنظيم خودكار فاصله جداكننده بين دو شيشه در شبانه روز و استفاده از عايق حرارتي شب تاب متحرك بين دو شيشه در شب مي باشد. كاربردهاي اصـلي اختـراع در همه ساختمان هاي با استفاده پيوسته توسط ساكنان مي باشد. اين پنجره جايگزين مناسبي براي پنجره هاي دو جداره موجود مي باشد. پنجره هاي دو جداره موجود در شب مشكل اثر حفره سياه و مقاومت حرارتي كم را دارند. پنجره انرژي كارا در طول روز با كاهش فاصله بين دو شيشه مقاومت حرارت مناسبي همراه با جذب حداكثري تابش حرارتي و روشنايي خورشيد دارد و در شب با افزايش فاصله دو جدار و پر شدن با عايق حرارتي شب تاب متحرك مقاومت حرارتي پنجره افزايش مي يابد و مواد عايق به عنوان منبع نور به فضاي داخل مي تابند.

تاریخ ثبت: 1395/08/09
خلاصه اختراع:

پوسته خارجي انرژي كارا با جدار تغيير فاز دهنده و عايق متحرك با هدف بهينه شدن عملكرد حرارتي سطح پيراموني ديوار ساختمان طراحي شده است. اساس راه حل ارائه شده، استفاده همزمان از لايه تغيير فاز دهنده و لايه عايق حرارتي است كه بسته به شرايط دمايي و انرژي تابشي، با استفاده از دو ماده تغيير فاز دهنده با خواص ترموفيزيكي يكسان و آنتالپي متفاوت، تنظيم فاصله جداكننده بين شيشه و لايه مياني و جابجايي لايه عايق حرارتي در فصل سرد و گرم و شب و روز محقق مي شود و با تغيير سمت عايق حرارتي در پوسته، قابليت تطبيق پذيري سامانه را با شرايط دمايي فصل گرم و سرد و شبانه روز به حداكثر مي رساند. پوسته انرژي كارا در روز زمستان، حداكثر انرژي تابشي را جذب مي كند و در شب زمستان با تغيير سمت عايق حرارتي، از گرماي ذخيره شده در لايه تغيير فاز دهنده جهت تأمين دماي آسايش داخل استفاده مي كند. در روز تابستان، ماده تغيير فاز دهنده گرماي داخل را جذب مي كند و در شب تابستان با تغيير سمت عايق حرارتي، گرماي ذخيره شده در لايه تغيير فاز دهنده به خارج پس داده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/10/25
تاریخ ثبت: 1393/01/18
خلاصه اختراع:

دستگاه (اندازه گيري دما و رطوبت هواي فضاي كنترل شده ساختمان در ارتفاع متغير) در زمينه فني ساختمان ها و بناهاي ثابت، زير بخش ساختمان قرار مي گيرد. آسايش حرارتي شرايطي ذهني است كه در آن محيط پيرامون از نظر دما رضايت بخش باشد. از آنجا كه انسان براي زيستن و تعادل حرارتي نياز به شرايط آسايش دمايي دارد، عوامل اقليمي مانند دما و رطوبت هوا عوامل اساسي در مطلوب بودن دما براي انسان هستند. در معماري گذشته حفظ آسايش دمايي فضاي كنترل شده ساختمان با استفاده از انرژي هاي تجديدپذير انجام مي شد اما امروزه سيستم هاي تهويه مطبوع با مصرف مقدار قابل توجه انرژي تجديدناپذير نقش تأمين شرايط آسايش را برعهده دارند. در دهه هاي اخير بحران انرژي طراحان را به استفاده از انرژي هاي تجديد پذير سوق مي دهد تا استفاده از سيستم تهويه مطبوع كاهش يابد. سنجش شرايط آسايش در ساختمان ها با روش هاي مختلف اندازه گيري و پرسش از استفاده كنندگان انجام مي شود. از آنجا كه اندازه گيري متغيرهاي آسايش حرارتي در ارتفاع بوسيله دستگاه هاي موجود امكان ندارد، نتايج پژوهش هاي انجام شده براي سنجش شرايط آسايش از دقت كافي برخوردار نمي باشد. اين دستگاه با هدف اندازه گيري متغيرهاي آسايش دمايي شامل دما و رطوبت در فضاي كنترل شده در ارتفاع دلخواه طراحي و ساخته شد. با استفاده از دستگاه طراحي شده شامل بالن و حسگرهاي متصل به بالن و ارتباط راديويي، امكان ثبت لحظه اي داده هاي دما و رطوبت در ارتفاع دلخواه فضاي داخلي ساختمان وجود دارد. اطلاعات ثبت شده توسط اين دستگاه در سنجش دقيق منطقه آسايش در فضاي كنترل شده و بهره گيري از پتانسيل دماي متوسط تشعشي كاربرد دارد.

موارد یافت شده: 3